LVI-urakointi

Teemme LVI-urakointia suurella intohimolla. Palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-työt sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme erikoistuneet erityisesti uusien omakoti-, pari- ja rivitalojen LVI-töihin. Toimialueitamme ovat tällä hetkellä Uusimaa ja Pirkanmaa.

Uudiskohteiden lisäksi teemme huolto- ja korjaustöitä saneerausta kaipaavissa kohteissa. Meiltä onnistuu niin suuret kuin pienetkin projektit aina suunnittelusta toteutukseen. Monipuolinen osaamisemme takaa ammattitaitoiset LVI-palvelut yhdeltä toimittajalta työntuloksen laadusta tinkimättä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Lämmitysjärjestelmien toimitus ja asennus
  • Vesi- ja viemäriverkostopalvelut
  • Ilmastointityöt
  • Huolto- ja korjaustyöt

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja intohimoista LVI-urakoitsijaa!

Ota yhteyttä

 

Lämmitysjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme kokonaisvaltaisia lämmitysjärjestelmiä. Toteutamme esimerkiksi maalämpö-, ilmavesilämpö ja poistoilmalämpöratkaisuja sekä lattialämmitysputkistoja. Nämä ratkaisut sopivat sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän kohteeseensa sopivan lämmitysjärjestelmän.

Lue lisää

Vesi- ja viemäriverkostopalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia vesi- ja viemäriverkostopalveluita. Palveluihimme kuuluvat sekä uudiskohteiden vesi- ja viemäriverkostojen rakentaminen että omakoti- ja rivitalojen käyttövesiverkoston saneeraukset. Toteutamme sekä pienet putkistojen avaukset että suuret vesi- ja viemäriverkostojen korjaukset.

Ilmastointityöt

Sisäilman laatu on tärkeä osatekijä mukavuutta rakentaessa. Oikeanlainen ilmanvaihto ehkäisee myös kosteusongelmien ja homevaurioiden syntymistä.

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset ilmastointityöt. Asennamme ilmanvaihtoputkistoja ja ilmanvaihtokoneita. Toteutamme myös ilmastoinnin mittaukset, säädöt ja eristykset.

 

Huolto- ja korjaustyöt

Teemme myös LVI-huolto- ja korjaustöitä nopealla aikataululla. LVI-huoltomme palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin asiakkaan tarpeet. Pyrimme aina asiakaslähtöiseen, laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun.

Huolto- ja korjaustöihin kuuluu esimerkiksi:

  • Lämmitysjärjestelmien huolto ja korjaus
  • Ilmanvaihtoputkien huolto ja korjaus
  • Käyttövesiputkien uusiminen
  • Pienemmät korjaukset, kuten viemäreiden avaukset ja vesivuotojen korjaukset
  • Pienemmät asennukset, kuten uusien vesikalusteiden (wc-laitteet ja hanat) asennukset

Putkistokuvaukset

Uudisrakennukset

Uudisrakennuksessa viemäri ja radon olisi hyvä kuvata ja taltioida ennen lattiavalua. Kuvaamalla putkista nähdään mahdolliset vuotokohdat ja viat materiaalista tai asennuksesta jota ei päälisin puolin näe.

Kuvaamalla ja taltioimalla luodaan myös loppukäyttäjällekkin turvallisempi mieli asua.

Saneeraus ja remonttikohteet

Kuvaus on erittäin hyvä ja edullinen tapa tarkistaa putkiston kunto ja varmistaa, että ongelmakohtia ei ole. Kuvaus voidaan suorittaa myös esimerkiksi saneerauksen yhteydessä etsien putkistosta kaikki mahdolliset korjausta vaativat paikat – joissakin putkistoissa kuvausmenetelmä on ainoa mahdollinen keino tehdä kuntokartoitus.

Sadevesi ja salaojaputket

Kuvaamalla voidaan myös tarkistaa salaojat ja sadevesiputket sekä tarvittaessa löytää niiden mahdolliset tukoskohdat ja halkeamat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-palveluistamme!

Kysy lisää