LVI-urakointi

Teemme LVI-urakointia suurella intohimolla. Palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-työt sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme erikoistuneet erityisesti uusien omakoti-, pari- ja rivitalojen LVI-töihin.

Uudiskohteiden lisäksi teemme huolto- ja korjaustöitä saneerausta kaipaavissa kohteissa. Meiltä onnistuu niin suuret kuin pienetkin projektit aina suunnittelusta toteutukseen. Monipuolinen osaamisemme takaa ammattitaitoiset LVI-palvelut yhdeltä toimittajalta työntuloksen laadusta tinkimättä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Lämmitysjärjestelmien toimitus ja asennus
  • Vesi- ja viemäriverkostopalvelut
  • Ilmastointityöt
  • Huolto- ja korjaustyöt

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja intohimoista LVI-urakoitsijaa!

Ota yhteyttä

 

Lämmitysjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme kokonaisvaltaisia lämmitysjärjestelmiä. Toteutamme esimerkiksi maalämpö-, ilmavesilämpö ja poistoilmalämpöratkaisuja sekä lattialämmitysputkistoja. Nämä ratkaisut sopivat sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän kohteeseensa sopivan lämmitysjärjestelmän.

Vesi- ja viemäriverkostopalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia vesi- ja viemäriverkostopalveluita. Palveluihimme kuuluvat sekä uudiskohteiden vesi- ja viemäriverkostojen rakentaminen että omakoti- ja rivitalojen käyttövesiverkoston saneeraukset.

Ilmastointityöt

Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset ilmastointityöt. Asennamme ilmanvaihtoputkistoja ja ilmanvaihtokoneita. Lisäksi toteutamme ilmastoinnin mittauksia, säätöjä ja eristyksiä.

Huolto- ja korjaustyöt

Teemme myös LVI-huolto- ja korjaustöitä nopealla aikataululla. LVI-huoltomme palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Pyrimme aina asiakaslähtöiseen, laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun.

Huolto- ja korjaustöihin kuuluu esimerkiksi:

  • Lämmitysjärjestelmien huolto ja korjaus
  • Ilmanvaihtoputkien huolto ja korjaus
  • Käyttövesiverkoston saneeraukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-palveluistamme!

Kysy lisää