LVI-urakointi

Teemme LVI-urakointia suurella intohimolla. Palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-työt sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme erikoistuneet erityisesti uusien omakoti-, pari- ja rivitalojen LVI-töihin. Toimialueitamme ovat tällä hetkellä Uusimaa ja Pirkanmaa.

Uudiskohteiden lisäksi teemme huolto- ja korjaustöitä saneerausta kaipaavissa kohteissa. Meiltä onnistuu niin suuret kuin pienetkin projektit aina suunnittelusta toteutukseen. Monipuolinen osaamisemme takaa ammattitaitoiset LVI-palvelut yhdeltä toimittajalta työntuloksen laadusta tinkimättä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Lämmitysjärjestelmien toimitus ja asennus
  • Vesi- ja viemäriverkostopalvelut
  • Ilmastointityöt
  • Huolto- ja korjaustyöt

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja intohimoista LVI-urakoitsijaa!

Ota yhteyttä

 

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmän valinta on iso ja kauaskantoinen päätös. Konsultoimme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän kohteeseensa sopivan lämmitysjärjestelmän. Toteutamme esimerkiksi maalämpö-, ilmavesilämpö- ja poistoilmalämpöratkaisuja sekä lattialämmityskaapeleita. Nämä ratkaisut sopivat sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Lue lisää

Vesi- ja viemäriverkostopalvelut

Rakennukseen oikein toteutettu vesiverkosto on välttämätön jokapäiväisen elämän sujuvuuden kannalta. Tarjoamme kokonaisvaltaisia käyttövesi- ja viemäriverkostopalveluita. Palveluihimme kuuluvat sekä uudiskohteiden vesi- ja viemäriverkostojen rakentaminen sekä omakoti- ja rivitalojen käyttövesiverkoston käyttövesiputkiston saneeraukset.

Ilmastointityöt

Sisäilman laatu on tärkeä osatekijä mukavuutta rakentaessa. Oikeanlainen ilmanvaihto ehkäisee myös kosteusongelmien ja homevaurioiden syntymistä. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset ilmastointityöt. Asennamme ilmanvaihtoputkistoja ja ilmanvaihtokoneita. Toteutamme myös ilmastoinnin mittaukset, säädöt ja eristykset.

Huolto- ja korjaustyöt

Teemme myös LVI-huolto- ja korjaustöitä nopealla aikataululla. LVI-huoltomme palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin asiakkaan tarpeet. Pyrimme aina asiakaslähtöiseen, laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun.

Huolto- ja korjaustöihin kuuluu esimerkiksi:

  • Lämmitysjärjestelmien huolto ja korjaus
  • Ilmanvaihtoputkien huolto ja korjaus
  • Käyttövesiputkien uusiminen
  • Pienemmät korjaukset, kuten viemäreiden avaukset ja vesivuotojen korjaukset
  • Pienemmät asennukset, kuten uusien vesikalusteiden (wc-laitteet ja hanat) asennukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-palveluistamme!

Kysy lisää